Branschprofilen Johan Brun börjar på CoCreation Health Group

19 november, 2020

CoCreation Health Group är en strategikonsultgrupp inom eHälsa och läkemedel. Gruppen ger strategisk rådgivning till offentliga aktörer och privata bolag verksamma längs patienters läkemedelsprocess. Inom gruppen finns erfarenhet som sträcker sig från nationella strategier och koncept till utveckling och implementering av nationella besluts/uppföljningsstöd samt nationella läkemedelstjänster. Kompetensen är stor inom gruppen för sektorns befintliga strukturer och drivkrafter. Men även framtida möjligheter och behov. Gruppen har kontor i Stockholm och Uppsala.
”Det är så klart väldigt kul att från årsskiftet välkomna Johan Brun till CoCreation. Johan har en i det närmaste unik kompetensmix och erfarenhet med sina 25 år som läkare inom landstingsvården och 20 år inom den forskande läkemedelsindustrin, senast som rådgivare på Läkemedelsindustriföreningen och dessförinnan som medicinsk chef på Pfizer berättar bolagets VD apotekaren Kristofer Klerfalk.”

”Inom vår grupp finns ett starkt engagemang för att verka och bidra till att Sverige har en läkemedelsanvändning i världsklass på en sund läkemedelsmarknad och här jackar Johan in och kompletterar det övriga teamet på ett utmärkt sätt säger Kristofer Klerfalk.

”Jag har sett hur CoCreation hjälper sina kunder att vara framgångsrika och konkurrenskraftiga. Detta i kombination med bidra till att samhället får maximalt ut av de investeringar som görs i läkemedel och andra insatser inom hälso- och sjukvården. Detta är precis vill jag vara med och bidra till berättar Johan Brun.”

Bolagets tjänster riktar sig till såväl landsting och myndigheter som läkemedelsbolag. Johan Brun börjar på CoCreation från årsskiftet.

Kontaktperson: Kristofer Klerfalk, VD CoCreation Health Group, +46 703 706 66 62, kristofer.klerfalk@cocreationhealth.se www.cocreationhealth.se

Fler artiklar

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.